Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От БДЖ пускат Robbie Williams EnterTRAIN за SPIRIТ-а

От БДЖ пускат Robbie Williams EnterTRAIN за SPIRIТ-а

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще осигури допълнителни вагони към съставите на два влака за посетителите на SPIRIT of Burgas, който ще се проведе на 7-и и 8-и август в град Бургас. В дните на фестивала в редовния състав на бързия влак № 3621/3624, който пътува по линията София – Бургас – София, ще бъдат включени специално брандирани за събитието вагони.

„БДЖ – Пътническипревози” ЕООД ще осигури допълнителнивагони към съставите на два влака за посетителите на SPIRIT of Burgas, който щесе проведе на 7-и и 8-и август в град Бургас. В дните на фестивала в редовниясъстав на бързия влак № 3621/3624, който пътува по линията София – Бургас – София, щебъдат включени специално брандирани за събитието вагони. 

В дните нафестивала всички влакове между София и Бургас ще пътуват директно до Бургас иот Бургас, без да се налага превоз на пътниците с автобуси поради извършванитеремонтни дейности по железния път от Национална компания „Железопътнаинфраструктура”. В първия ден на SPIRITof Burgas (7-и август) и в деня след неговото провеждане (9-и август) символичнонареченият Robbie Williams EnterTRAIN ще разполага с вагон-бистро, специалнаозвучителна система и диджей, които ще направят пътуването на меломаните повечеот забавно и приятно. 

На 7-и августRobbie Williams EnterTRAIN ще замине сутринта от Централна гара София и щепристигне следобедните часове в гара Бургас. На 9-и август влакът ще тръгне отБургас в ранните следобедни часове и ще пристигне вечерта в гара София. 

Предварителнатапродажба на двупосочни билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN помаршрута София – Бургас – София стартира от утре (23-и юли). Билетите за специално брандираните вагони на влакаще се продават с 20 % намаление съгласно тарифата по релационни цени само срещузакупен билет за събитието на всичкибилетни каси в железопътните гари и бюра в страната.

Цената на билета със задължителна резервация запътуване в двете посоки (София – Бургас – София) ще бъде 31.30 лв. Посетителитена SPIRIT of Burgas, които желаят да пътуват с Robbie Williams EnterTRAIN, могатда ползват и всички предлагани намаления и търговски отстъпки от редовната ценана билета (отстъпки за пътуване на учащи и групи).

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега