Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Посланикът на Великобритания се срещна с представители на бургаския бизнес

Посланикът на Великобритания се срещна с представители на бургаския бизнес

Н. Пр. Ема Хопкинс представи пред бургаски фирми възможностите за партньорство с британските компании и какви са начините за това.

Посланикът на Великобритания у нас Н. Пр. Ема Хопкинс представи пред бургаски фирми възможностите за партньорство с британските компании и какви са начините за това. Презентацията, която бе под мотото "Business is GREAT", е резултат от съвместното сътрудничество на Бургаската търговско-промишлена палата и Посолството на Великобритания.

В срещата участваха и зам.-директорът на Търговския отдел към Посолството на Великобритания Сашка Евтимова, която презентира пред бургаския бизнес най-доброто от Великобритания в сектор бързооборотни стоки, както и зам.-кметът на Бургас Красимир Стойчев. Той запозна присъстващите с възможностите за бизнес, инвестиции и развитие, които предоставя морският град.

Стойчев сподели, че в града има регистрирани над 16 000 фирми, някои от които със сигурност ще намерят своите британски партньори чрез представената платформа "Exporting is GREAT Success stories".

Зам.-кметът посочи, че Община Бургас работи активно за привличане на инвеститори в икономическите зони на града и за развитие на аутсорсинг индустрията и се надява със съдействието на Британското посолство да представим потенциала на нашия град пред британски инвеститори.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега