Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Семир Абу Мелих събира здравната гилдия за ключови теми в здравеопазването

Семир Абу Мелих събира здравната гилдия за ключови теми в здравеопазването

Основните въпроси са свързани с Националната здравна карта и реформата в българското здравеопазване, текущите проблеми в региона и предстоящия вот на недоверие за политиката на правителството в сферата на здравеопазването.

Народният представителСемир Абу Мелих (ГЕРБ)организира среща с ръководителите наздравни заведения в Бургас, за да бъдат обсъдени теми от изключителна важностза сектора и пациентите от региона. Основните въпроси са свързани с Националната здравна карта и реформата в българското здравеопазване, текущите проблеми в региона и предстоящия вот на недоверие за политиката на правителството в сферата на здравеопазването.

В работната срещаса поканени и областният управител на Бургас Вълчо Чолаков, зам.-кметът наОбщина Бургас д-р Лорис Мануелян, директорът на Регионална здравна инспекция-Бургасд-р Георги Паздеров, директорът на Районна здравноосигурителна каса - Бургас д-рТаня Макшева, както и представители на регионалните структури на Българскилекарски съюз и Българскатаасоциация на професионалистите по здравни грижи. Участие ще вземат и отСдружението на бургаските болници.

„За мен катодепутат от Бургаска област и член на парламентарната Комисия по здравеопазванее важно да чуя мнението на представителите на гилдията тук. Темите са сериознии касаят здравето на хората от региона. Всяка административна промяна трябва дае свързана с подобряване обслужването на пациентите. Искам да се убедя, чепредстои да вземем правилни решения“, коментира Семир Абу Мелих.

Срещата ще сесъстои днес, 15 февруари, от 18.00 ч. В Капитанска зала на хотел „България“ вБургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега