Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Симпатизанти на ГЕРБ редиха уникален пъзел за Деня на Европа

Симпатизанти на ГЕРБ редиха уникален пъзел за Деня на Европа

Симпатизанти на ГЕРБ редиха уникален пъзел с картата на Европа до Часовника. Първи в оригиналната инициатива се включиха представители на медиите от Бургас и региона, които се справиха със задачата да разположат правилно отделните части. Инициативата привлече за минути десетки бургазлии от различни възрасти, които също се включиха в подреждането на пъзела. Депутатът Иван Вълков и общинският съветник Димитър Людиев приканваха минувачите да редят европейската карта.

Симпатизантина ГЕРБ редиха уникален пъзел с картата на Европа до Часовника. Първи воригиналната инициатива се включиха представители на медиите от Бургас ирегиона, които се справиха със задачата да разположат правилно отделните части.Инициативата привлече за минути десетки бургазлии от различни възрасти, коитосъщо се включиха в подреждането на пъзела. Депутатът Иван Вълков и общинскиятсъветник Димитър Людиев приканваха минувачите да редят европейската карта.

В реденето севключи бургазлията Вълчо Тодоров. Въпреки възрастта си – 76 години, пенсионерътбеше един от най-бързо наредилите пъзела. За награда той получи умален пъзел севропейската визия.

Пъзелът еизработен по специален проект и поръчка на ПП ГЕРБ - Бургас. Всеки ден до краяна кампанията той може да бъде сглобен от жители и гости на морския град нашатрата до Часовника. Там всеки може да се запознае с акцентите от позитивнатакампания за евроизборите, както и да получи рекламни материали, свързани севровота.  

Всеки ден, на шатратаобщинските съветници и народни представители ще се срещат с гражданите. Напо-късен етап към тях ще се присъединят и кандидатите за евродепутати.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега