Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стартират номинациите за наградата "Света София"

Стартират номинациите за наградата "Света София"

Статуетката ще бъде връчена на 18-и септември.

За 9-та поредна година ще бъдедадена наградата "Света София", отличаваща най-добрите специалисти по здравнигрижи в Бургас. Статуетката ще бъде връчена на 18-и септември, от 17:00 часа в КЦ "Морско казино. Днес стартира приемът на номинации, като той ще продължи до 13-и септември. Право да посочат заслужили медицински сестриимат всички здравни заведения и граждански организации, които защитават праватана пациентите или са в сферата на здравеопазването.

Няма ограничения в брояподадени номинации, които трябва да се входират в запечатан плик на адрес гр.Бургас, ул. Възраждане 15, до административния директор на МЦ "Света София". Запърви път тази година номинациите могат да бъдат подадени и онлайн наелектронен адрес Pr@saintsofia.com. Бланката за номинации можеда бъде изтеглена от сайта на медицинския център.

Журито ще бъде съставено отпредставители на съсловни организации, като победителят ще бъде излъчен самослед пълното единодушие на всички членове.Кандидатите за тазгодишнатастатуетка „Света София“ трябва да са доказани професионалисти, спечелилисърцата на пациентите си с грижа и отношение.

Не е тайна, че много честоработата на медицинските сестри остава незабелязана, а точно те са най-близо допациента. Спокойната атмосфера, увереността в действията, грижата и добротоотношение без съмнение подпомагат процеса на лечение. Затова всички ниепризнаваме огромната роля, която здравните специалисти играят в оздравителнияпроцес. Познаваме очакванията и изискванията,на които всяка минута трябва да отговарят, както и отговорността и ангажимента,които идват с всеки пациент.

 Затова през2008-ма година основятелят на МЦ „Света София“ и университетска болница „ДеваМария“- Семир Абумелих, учреди наградата като признателност към дейността намедицинските специалисти. Защото всички заедно трябва да кажем „Благодарим Ви,че сте тук“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега