Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

2 години условно лишаване от свобода за незаконна банкова дейност

2 години условно лишаване от свобода за незаконна банкова дейност

Наказание 2 години условно лишаване от свобода с 3 години изпитателен срок получи Величко Пчеларов, след като Окръжен съд Бургас одобри сключеното между него и Окръжна прокуратура Бургас споразумение за решаване на наказателното му дело.

Наказание 2години условно лишаване от свобода с 3 години изпитателен срок получи ВеличкоПчеларов, след като Окръжен съд Бургас одобри сключеното между него и Окръжнапрокуратура Бургас споразумение за решаване на наказателното му дело.            

Съсспоразумението той се признава за виновен в това, че през периода януари 2002г. до месец декември 2008 г. в гр. Поморие, действайки като извършител и катофизическо лице, без съответно разрешение да извършва по занаят банкови сделки –отпускане на заеми с лихви, за която дейност се изисква такова разрешение поЗакона за банките, предоставил кредит на 13 лица срещу различна лихва, катообщият размер на реализирания от него неправомерен доход от лихви възлиза насумата от 11 494 лв.           

Окръженсъд Бургас намери, че предложения от прокурора вариант за споразумение снаказание условно лишаване от свобода за 1 година и 2 месеца с 3 годиниизпитателен срок за несправедлив и предложи то да бъде увеличено на 2 годиниусловно лишаване от свобода с 3 години изпитателен срок.            

Пчеларовзаяви пред съда, че приема предложението на съда, разбира последиците отприключването на делото по този ред, съгласен е с тях и доброволно е подписалспоразумението. Окръженсъд Бургас прие, че постигнатото споразумение, с направените в съдебната залапромени, не противоречи на закона и морала и го одобри.Определениетому влиза в сила веднага и не подлежи на обжалване и протест.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега