Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

5 от най-горещите тенденции в интериора през 2017-а

5 от най-горещите тенденции в интериора през 2017-а

Дори да не се стремите да ги спазвате, те така или иначе се промъкват в ежедневието Ви, с всеки предмет, който Ви заобикаля.

С новата година на сцената излизат и новите модни тенденции, които ще управляват начина на живот на съвременния човек. Дори да не се стремите да ги спазвате, те така или иначе се промъкват в ежедневието Ви, с всеки предмет, който Ви заобикаля. Днес сме Ви подбрали пет от най-горещите трендове, според интериорните списания, които ще властват над дома и офиса през 2017-а година.

На първо място, разбира се, е цветът на 2017-а - свежа зеленина. Той ще господства както в облеклото, така и в интериора. При това не само в нюанса, избран от Академията на цветовете “Pantone”, но и във всички природни оттенъци на зеления цвят. Неговата "мисия" е да освежи живота и настроението ни, да ни върне към природата и да ни накара да се почувстваме енергични и преродени.

Това, което трябва да знаете за зеленото е, че то е доминантен цвят във всичките си нюанси. Когато подбирате акцент за определена стая, съобразете се с цветовата гама в останалата част от помещението, така че да не се получи пренасищане. Не забравяйте и стайните растения, които чудесно хармонират както с естествените материали, така и с металическите отблясъци на по-индустриалните дизайнерски решения.

През 2017-а студенината на бялото остава на заден план. Макар да е вечно актуална, лекотата и чистотата на този цвят ще бъде заместена от един добре забравен тренд от миналото - теракотата. Топлината на оранжевите и червени тонове ще озари помещението и ще го направи по-уютно.

Тази основна гама позволява експерименти и със зелени акценти, но стои добре и с бяло, кафяво, дори синьо.

На преден план тази година излизат и някои позабравени материали като корк, мед, мрамор, стъкло. Те се завръщат у дома под формата на декорации и акценти, но с по-груби и артистични форми. Позволени са и аксесоарите с по-матов завършек и неутрална тежест, както и по-достъпните "изкуствени" украшения от тези материали.

Изкуството се пренася и върху текстила. Тази година ще бъдат модерни платовете с артистични мазки и нестандартни изображения, които сами по себе си се превръщат в акцент. Можете да претапицирате меката мебел, да подмените пердетата, или пък килима. Трябва да внимавате обаче с другите акценти в стаята, за да избегнете умора в очите.

Накрая, но не на последно място, тази година актуални ще бъдат и тропическите принтове и азиатските мотиви. Те ще внесат разнообразие и уют в дома, но трудно се съчетават. Ако решите да последвате тази тенденция ще трябва да съобразите с нея целия декор в стаята.

Компромисен вариант са акцентните мебели и декорации, които могат да вплетат по един по-ненатрапчив начин духа на това интериорно решение в стаята.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега