Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Четири банки започнаха да отпускат безлихвени кредити

Четири банки започнаха да отпускат безлихвени кредити

Предстои ББР да сключи договори с още 8 банки, изявили желание да отпускат безлихвени кредити на хора в затруднено положение.

"Започна отпускането на безлихвени кредити, гарантирани от държавата. Българската банка за развитие сключи договор с четири търговски банки за предоставянето на заемите. Те ще се отпускат на хора, които временно са останали без работа, които се самоосигуряват или са в неплатен отпуск. И фирмите имат възможност за кредитиране, за да спасят бизнеса си в тежката ситуация".

Това коментира в ефира на БНТ председателят на Асоциацията на банките Петър Андронов. Той уточни, че предстои ББР да сключи договори с още 8 банки, изявили желание да отпускат безлихвени кредити на хора в затруднено положение.

"При отсрочването на кредити основното е да си редовен платец и да има максимум просрочие до 90 дни. Ако се попадне в тази хипотеза се получава възможност да отсрочиш задълженията си към банка по твоя преценка по потребителски или ипотечен кредит. Само за 10 дни вече има над 25 000 разсрочени кредита. Броят на хората, които се възползват вече е съществен", поясни Андронов.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега