Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Герджиков: Честито на победителите! Дано да се сбъднат техните обещания, а не моите прогнози

Герджиков: Честито на победителите! Дано да се сбъднат техните обещания, а не моите прогнози

Той обяви, че няма намерение да продължи политическата си кариера, а плановете му са да се завърне в Софийския университет.

"Честито на победителите Румен Радев и Илиана Йотова. Надяваме се в следващите 5 години да се сбъднат техните обещания, а не моите прогнози". Това заяви Анастас Герджиков в първи коментар след балотажа на президентските избори. 

"Искам да благодаря навсички, които помогнаха да стигнем дотук, най-напред на Инициативния комитет, в който влязоха много достойни хора, на щаба", каза още той. "Искам да благодаря на партиите, които ни подкрепиха, на кандидатпрезидентите, които между двата тура казаха думи в наша подкрепа и най-вече искам да благодаря на всички български граждани, които гласуваха за нас на първия, а след това и на втория тур", каза още проф. Антастас Герджиков.

По думите му "целият държавен апарат е работил за предизборната кампания на Румен Радев". "Силовите министерствва действаха в негова полза, вътрешният министър не само се занимаваше с това, но беше и говорител на предизборния щаб на действащия президент. Преди дни дори си позволи да прави инсинуации, като каза, че вота в Турция ще е толкова масов, че ще обезмисли изборите тук. А видяхме, че секциите в Турция бяха празни", допълни Герджиков.

Той обяви, че няма намерение да продължи политическата си кариера, а плановете му са да се завърне в Софийския университет, където по думите му идните дни с колегите си ще решат как ще продължи работата му като ректор на ВУЗ-а. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Соня
    22 ное 2021 08:50

    Всяка жаба да си знае гьола... Аман от преподаватели в СУ борещи се да навлязат в политическия апарат на България.

    0 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега