Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът Иван Алексиев отново е номиниран за Кмет на месеца

Кметът Иван Алексиев отново е номиниран за Кмет на месеца

След спечеления през февруари тази година приз „Кмет на месеца”, кметът на община Поморие Иван Алексиев отново е номиниран и участва в надпреварата, организирана от портала на българските общини - Кмета.бг.

След спечеления през февруари тази годинаприз „Кмет на месеца”, кметът на община Поморие Иван Алексиев отново еноминиран и участва в надпреварата, организирана от портала на българскитеобщини - Кмета.бг.

Темата на месец юли е "Отдих и спорт".Номинацията на кмета Алексиев е за успешнореализираната кампания „Да раздвижим Поморие”, в рамките на която се проведохадесетки събития и инициативи, популяризиращи ползите от физическата активност –въведе се утринна гимнастика в училищата и се организираха различни спортни изабавни игри в детските градини. Едни от най-атрактивните събития през месецмай бяха училищният маратон и фолклорно надиграване, бебешкият спортен празники инициативата „Активна събота”, осъществена с помощта на сдружение „BG Бъдиактивен”.

Спортните събития в община Помориепродължиха и през месец юни  страдиционния турнир „Играй футбол, сбъдни мечтите си!”, организиран по случайДеня на детето и 17-то издание на ветроходна регата „Циклон”, в която участвахасъстезатели от 13 спортни клуба с над 120 яхти.  Гласуването за “Кмет на месеца” става в сайта  kmet.kmeta.bg,като от един IP-адрес може да се гласува на всеки 24 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега