Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът Николов: Скъпи ученици, очакват ви прекрасни дни, интересни знания и нови приятели!

Кметът Николов: Скъпи ученици, очакват ви прекрасни дни, интересни знания и нови приятели!

Кметът на Бургас Димитър Николов отправи поздравителен адрес към учениците, техните родители и учители по повод първия учебен ден.

Кметът на Бургас Димитър Николов отправи поздравителен адрес към учениците, техните родители и учители по повод първия учебен ден. В словото си градоначалникът им пожела да здраве, оптимизъм и желание за нови знания. Предлагаме на вниманието Ви текстът на обръщението на кмета Николов:

Скъпи ученици,
Уважаеми преподаватели и родители, 

Първият учебен ден винаги е изпълнен с искрено вълнение. В нас остава споменът от звука на първия учебен звънец, прекрачването на училищния праг и емоционалната среща с учители и съученици. 15 септември е още по-вълнуващ и незабравим за най-малките - първолаците, които за първи път прекрачват прага на училището.Този ден е истински празник на просвещението и на стремежа към знание, празник на младежката дързост и любознателност.

Този ден е зареден с толкова много детски и родителски трепет, очакване и нетърпение, защото полага ново начало към света на познанието. Това е пътят, в края на който децата ни ще се превърнат в интелигентни млади хора, готови да реализират мечтите си.

Мили първокласници, очакват ви прекрасни дни, в които ще научите много интересни неща, ще намерите нови приятели, а в края на учебната година ще усетите колко много сте пораснали.Скъпи ученици, нека вашата любознателност, младежки устрем и жажда за знания ви води уверено напред.Уважаеми учители, вдъхновявайте и напътствайте с внимание, грижа и любов своите възпитаници по пътя към знанието и науката.

Вие, скъпи родители, имате отговорната задача да подкрепяте и преодолявате заедно с децата си предизвикателствата, които ги очакват.На всички вас - ученици, родители и учители, пожелавам да бъдете здрави, заредени с оптимизъм и с желание за нови знания! Успешна 2021 – 2022 учебна година!  

Димитър Николов
Кмет на Община Бургас
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега