Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кобрата без счупвания след сблъсъка с Кличко

Кобрата без счупвания след сблъсъка с Кличко

Кубрат Пулев няма сериозни наранявания след мача за световната титла по бокс в тежка категория срещу Владимир Кличко, съобщават световните агенции. Припомняме, че веднага след мача Кобрата бе изпратен в болница. Това е станало след преглед от лекаря на ринга доктор Щефан Бок.

Кубрат Пулев няма сериозни наранявания след мача за световната титла по бокс в тежка категория срещу Владимир Кличко, съобщават световните агенции. Припомняме, че веднага след мача Кобрата бе изпратен в болница. Това е станало след преглед от лекаря на ринга доктор Щефан Бок. Пулев е преминал медицински прегледи на скенер, които са показали, че той няма счупвания по лицевата част на главата и вътрешни поражения, а само рани и хематоми, които са обработени.Кличко защити шампионския си колан във версия IBF, след като нокаутира Пулев в 2:11 минута на петия рунд. Преди това украинецът още на три пъти свали съперника си в нокдаун.

„Беше много трудно за да се въздържам емоционално, бях изваден от равновесие в този бой. Исках да нокаутирам Кубрат Пулев, да го ударя лошо, с всичка сила. Изнесох урок на Пулев, но съм сигурен, че той ще се възстанови, ще се върне много по-силен и ще има успех срещу другите добри боксьори. Като спортист е много важно да показваш уважение към другите спортисти, а Пулев не прояви уважение към мен, ако не покажеш уважение, това е цената, която плащаш", заяви Владимир Кличко след двубоя си срещу Кубрат Пулев. 

"Поздравявам Кубрат Пулев за това, че се изправи смело пред такава машина. Само затова, че беше там, че българското знаме се развя и цялата зала скандираше неговото име, той заслужава похвала и респект", сподели премиерът Борисов в социалната мрежа Фейсбук. "България се нуждае от такива силни и достойни мъже, а сигурен съм, че неговите успехи тепърва предстоят. Чухме се и му пожелах бързо възстановяване, защото следващите победи и световни титли съвсем скоро ще бъдат факт", пише още Борисов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега