Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мамят пенсионери със "сделки" за климатици и компютри, трима изгоряха за ден

Мамят пенсионери със "сделки" за климатици и компютри, трима изгоряха за ден

Трима пенсионери изгоряха в ало-схеми, съобщават от полицията. Вчера около 09.00 ч. в Районно управление – Айтос е получено съобщение от 79-годишна айтозлийка за това, че станала жертва на телефонна измама по класическия механизъм «изгодна сделка с климатици», която трябвало да се реализира от нейн близък за сумата от 2 000 лв.

Трима пенсионери изгоряха в ало-схеми, съобщават от полицията. Вчера около 09.00 ч. в Районно управление – Айтос е получено съобщение от79-годишна айтозлийка за това, че станала жертва на телефонна измама покласическия механизъм «изгодна сделка с климатици», която трябвало да сереализира от нейн близък за сумата от 2 000 лв. Пенсионерката предала парите нанепознат мъж, дошъл на домашния й адрес. Работата по случая продължава отслужители на Районно управление – Айтос.            

На30.06.т.г. около 16.00 ч. в Пето Районно управление – Бургас е полученосъобщение от 85-годишна бурагзлийка от к-с «Лазур» за това, че станала жертвана телефонна измама по класическия механизъм «изгодна сделка с компютри», коятотрябвало да се реализира от нейн близък за сумата от 300 лв. Пенсионеркатапредала парите на непознати мъж и жена, дошли на домашния й адрес. Работата послучая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

На30.06.т.г. около 23.40 ч. в Пето Районно управление – Бургас е полученосъобщение от 80-годишен бургазлия от к-с «Лазур» за това, че станал жертва нателефонна измама по класическия механизъм «изгодна сделка с климатици», коятотрябвало да се реализира от негов близък за сумата от 2 130 лв. / 130 лв.от тях пенсионерът платил за 13 ваучери за мобилен телефон, чиито кодове продиктувалпо телефона на своя «близък», а останалите 2 000 лв. били предназначенииза закупуването наклиматиците/. Пенсионерът предал парите на непознати мъж ижена, дошли на домашния му адрес. Работата по случая продължава от служители наПето Районно управление – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега