Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Намериха разчленено тялото на изчезналата Теодора Бахлова

Намериха разчленено тялото на изчезналата Теодора Бахлова

За трагичната новина съобщи дъщеря ѝ Християна Радоева

Тялото на изчезналата на 29-ти октомври 2020 г. Теодора Бахлова е било открито разчленено. За трагичната новина съобщи дъщеря ѝ Християна Радоева, която написа емоционален пост в социалните мрежи. Според него, тялото на брокерката е било разчленено от "най-близкия ѝ приятел". Припомняме, че 47-годишната бизнесдама изчезна безследно, след като за последно е била на среща със своя партньор и стар приятел – Станимир Рагевски, задържан за убийството на отвлечен от него наскоро млад мъж Юмер Мехмед. 

"Пиша това през сълзи,последни сили …имам една буца на гърлото и ми се крещи,вика ми се,искам да блъскам и да чупя и отказвам да го повярвам.Снощи се молих това да е кошмар…не знам как намерих думи да кажа на майка,че дъщеря й е разчленена и заровена от най-близкият й приятел.Думата “приятел” за мен придоби друго значение.Обвзета съм от гняв,мъка и безумна болка.Иска ми се аз да бях умряла ,защото нямам сили да го преживея…заспах за точно 20 минути и се събудих ,защото пред очите си видях разчлененото тяло на жената,която ме е носила 9 месеца и отдаде живота си за мен…и най вероятно умря , заради мен…за да имам аз.Пусти пари!!!Мразя ги!Загубих всичко….празна съм,съсипана,очернена..Моят живот приключи в момента,в който видях “Намериха трупа на Теодора Бахлова разчленен”.Никой не би го издържал!Обещавам пред себе си,пред майка ми и дядо ми,които са заедно на небето,на вас граждани и приятели,че ще има възмездие!Аз съм дъщеря на Теодора Бахлова,тя не ми позволи да оставя нещата така,духа й не ми го позволи да не я намеря!АЗ ОБЕЩАХ И ГО СПАЗИХ!Сега ще съдя наред,до дупка.За хората,които смятат,че ще получа голямо наследство,снощи в разговор с адвоката ми е изготвен документ за отказ!Нямам повече думи и сили …мир на душата ти,мамо!Ти беше всичко за мен!Сега си ангел на небесата!"
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега