Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ново дело срещу шведа, който изрита жена в главата в Слънчев бряг

Ново дело срещу шведа, който изрита жена в главата в Слънчев бряг

Ново дело започва срещу шведския турист Ралф Сундберг, който изрита камериерка в Слънчев бряг на 3 юни, съобщава в."24 часа".

Ново дело започва срещу шведския турист Ралф Сундберг, който изрита камериерка в Слънчев бряг на 3 юни, съобщава в."24 часа". Пострадалата Диана Петкова вече е внесла граждаски иск в размер на 50 000 лв. за нанесени неимуществени вреди.Процедурата е задействана на 21 декември, предстои в първите работни дни на новата година документите да бъдат изпратени в Швеция.

Делото срещу Ралф Сундберг ще се гледа в родината му, обясни адвокатът на камериерката Станко Кралев от Бургаската адвокатска колегия. „Да, адвокатът внесе жалбата преди дни. Не се отказах, защото наказанието, което получи Сундберг в България, бе обидно за мен. Една глоба от 4500 лв., която за него е нищо. Накрая той си тръгна с чисто съдебно досие, сякаш нищо не се е случило, а моят кошмар продължава и едва ли някога ще мога да изтрия нанесения  ритник от съзнанието си“, споделя пострадалата Диана Петкова.

Тя отнесе злополучния ритник в главата на 3 юни, а на 26 септември Ралф Сундберг бе освободен от наказателна отговорност и глобен от районния съд в Несебър.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега