Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общинските съветници ще решават за ромските сватби и бъдещия девиз на Бургас

Общинските съветници ще решават за ромските сватби и бъдещия девиз на Бургас

За днешното заседание на Общински съвет - Бургас са заложени 61 точки. Сред тях е в дневния ред е искане за изменение и допълнение на Правилник за финансово подпомагане на процедури „Ин витро“ на лица, двойки и семейства с репродуктивни проблеми.

За днешното заседание на Общински съвет - Бургас са заложени 61 точки. Сред тях е в дневния ред е искане за изменение и допълнение на Правилник за финансово подпомагане на процедури „Ин витро“ на лица, двойки и семейства с репродуктивни проблеми.

Кметът на Бургас Димитър Николов ще иска от съветниците приемане на Общински план за развитие на Община Бургас за периода 2014 – 2020г. Кметът ще предложи още приемане на План за действие "Активен живот на възрастните хора" 2015 - 2017 г. От НФСБ отново се захващат с прекратяването на договор за концесия за строителство за площад "Св. Св. Кирил и Методий".

От ПП ГЕРБ предлагат създаване на временна комисия, която да организира и предприеме действия по проучване на общественото мнение за приемане на девиз на Община Бургас.  Отново ГЕРБ входират и докладна записка инициираща промени в Наредбата за опазване на обществения ред на територията на общината, които ще засегнат сватбените и други семейни тържества, които се провеждат на открито. Тези промени са предизвикани от провеждащите се ромски сватби и тържества на открито и шумът предизвикван от тях.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега