Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Подписка набира подкрепа срещу унищожаването на странджанските гори

Подписка набира подкрепа срещу унищожаването на странджанските гори

Над 1 700 души вече се подписаха в петицията под мотото „А съм Странджа“ в подкрепа на кмета на Малко Търново в борбата му срещу унищожаването на горите и пътищата. Както "PoligrafF.net" вече ви разказа, мерките за контрол бяха засилени, по повод множество сигнали за това как претоварени с дървесина камиони съсипват пътищата в южните части на Бургаска област.

Над 1 700 души вече се подписаха в петицията под мотото„А съм Странджа“ в подкрепа на кмета на Малко Търново в борбата му срещуунищожаването на горите ипътищата. Както PoligrafF.net вече ви разказа, мерките за контрол бяха засилени, по повод множество сигнали за това как претоварени с дървесинакамиони съсипват пътищата в южните части на Бургаска област.

„Къде е Държавата? Къде са управляващите политици? Искамеразследване! В чии джоб пак отидоха комисионните? Кой паксмята да си построи дворец за сметка на природата ни? Коя е фирмата,получила зелена светлина за това нечовешко унищожение? На какво снование? Защо никой не упражнява контрол върхуизсичаната дървесина?“ Тези въпроси отправя авторът на петицията –Мария Ноева от гр. София.

Подписката е активна в интернет. В нея изсичането на гората е окачествено като „тероризъм“ и „безподобна наглост“ и апелират къмподкрепа в борбата с унищожението на региона. Искането на повечето подписали петицията е за затягане контрола върху изсичането на горските масиви.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега