Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Районният съд гледа дело за продажба на бебета в Гърция

Районният съд гледа дело за продажба на бебета в Гърция

Районен съд Бургас продължава разпита на свидетели по наказателно дело за трафик на хора. Подсъдими в процеса са Руси Христов, Мехмед Ахмед, Славка Ахмедова и Йордан Ангелов. Районна прокуратура е повдигнала обвинение срещу Христов в това, че в периода от 26.06.2008 г. до 04.07.2008 г. в Република Гърция, в жилище на неустановено място в района на гр. Лариса, набрал бременна жена, и я приел в жилището си с цел продажба на детето, независимо от съгласието й.

Районенсъд Бургас продължава разпита на свидетели по наказателно дело за трафик нахора. Подсъдими в процеса са Руси Христов, Мехмед Ахмед, Славка Ахмедова иЙордан Ангелов. Районнапрокуратура е повдигнала обвинение срещу Христов в това, че в периода от26.06.2008 г. до 04.07.2008 г. в Република Гърция, в жилище на неустановеномясто в района на гр. Лариса, набрал бременна жена, и я приел в жилището си сцел продажба на детето, независимо от съгласието й.

СрещуАхмедов е повдигнато обвинение за две деяния. За това, че в периода от01.08.2009 г. до 23.09.2009 г., в с. Каменар, община Варна, и на неустановеномясто на територията на Република Гърция, набрал бременна жена /същото лице/,транспортирал я от с. Каменар до неустановено място в Република Гърция савтомобил „Рено“, собственост на други лица, превел я през границата наРепублика България с Република Гърция на ГКПП Кулата на 01.09.2009 г., и яприел в жилище на неустановено място в Гърция, с цел продажба на детето,независимо от съгласието й.

В периода от 23.09.2009 г. до 15.10.2009 г. вжилище на неустановено място на територията на Република Гърция, приел същатабременна жена, се цел продажба на детето, независимо от съгласието й.Ахмедоваотговаря пред съда по обвинение за същите две деяния, сторени при продължаванопрестъпление, като извършител в съучастие с Ахмедов, като последният същодействал като извършител.           

Ангелове подсъдим за това, че в периода от 01.02.2010 г. до 09.04.2010 г. в гр. Средеци на неустановени места на територията на Република Гърция, при условията на опасенрецидив, набрал друга бременна жена, транспортирал я от гр. Средец донеустановено място в Гърция с автомобил „Рено“, собственост на други две лица,превел я през границата на България и Гърция през ГКПП „Капитан Петко войвода“на 26.02.1010 г., транспортирал я на територията на Гърция с неустановенавтомобил и я приел в жилище на неустановено място там, с цел продажба надетето, независимо от съгласието й.            

Поотношение на Ангелов наказателното дело протича задочно. Той не се явява впроцеса, въпреки че е редовно призован чрез съдебна поръчка в Гърция, къдетоживее. Неговите права се представляват от назначения от съда служебен защитник.           

ДнесРайонен съд Бургас разпита жената, отведена от Христов, Ахмедов и Ахмедова вГърция, съпругът й и четирима други свидетели по делото. Жената твърди, че неси спомня подробности. Тя каза, че е раждала два пъти момчета в Гърция. Бебетай били взети, като й обяснили, че ще ги дадат в дом за деца. В предходносъдебно заседание са изслушани другата жена и съпругът й.Процесътпродължава утре с разпити на останалите призовани свидетели.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега