Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Синдикалисти с контраподписка за Зоната с обществен достъп

Синдикалисти с контраподписка за Зоната с обществен достъп

Синдикалистите изпълниха заканата си и започнаха да събират контраподписка за Зоната с обществен достъп, съобщи Радио Бургас. Както обещаха в началото на месеца, служителите на порта настояват Зоната в действителност да бъде отворена, но да бъде запазена и основната дейност на "Пристанище Бургас" ЕАД.

Синдикалистите изпълниха заканата си и започнаха да събират контраподписка за Зоната с обществен достъп, съобщи Радио Бургас. Както обещаха в началото на месеца, служителите на порта настояват Зоната в действителност да бъде отворена, но да бъде запазена и основната дейност на "Пристанище Бургас" ЕАД.

Припомняме ви, че проблемът възникна, тъй като според действащия план, Зоната трябва да обхваща територия от 1-во до 4-то корабно място, които са най-доходоносни за пристанището. Именно там се разтоварват най-тежките и обемисти товари.

Синдикалистите не са против осигуряването на свободен пешеходен достъп на гражданите до Морската гара. Напротив, като бургазлии те подкрепят идеята. Притеснява ги опасността от закриване на дейността и съответно загубата на препитанието им.

Инициативен комитет вече събра над 13 000 подписа за осигуряване на пешеходен достъп до Морската гара. Подписката им бе внесена при кмета Димитър Николов и областния управител Павел Маринов. Служителите отговарят на това със собствена инициатива, която цели запазването на работните места, въпреки отварянето на Зоната за свободен достъп.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега