Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Скоро ще е факт продължението на крайбрежната алея в Поморие

Скоро ще е факт продължението на крайбрежната алея в Поморие

Едно от най-големите и най-дългоочаквани желания на поморийци – свързването на кв. „Свети Георги” с центъра на града чрез крайбрежна алея „Яворов”, ще бъде факт само след два месеца. Диалогът за облагородяването на този район се води между местната власт и гражданското общество вече повече от 30 години, което го превръща в рекордьор сред най-дълго отлаганите проекти за града.

Едно от най-големите и най-дългоочаквани желания на поморийци– свързването на кв. „Свети Георги” с центъра на града чрез крайбрежна алея„Яворов”, ще бъде факт само след два месеца. Диалогът за облагородяването натози район се води между местната власт и гражданското общество вече повече от30 години, което го превръща в рекордьор сред най-дълго отлаганите проекти заграда.

Въпреки, че във всяка една от предизборните програми на кандидатите и набившите кметове, това беше основен акцент, нито едно управление не предприемерки, за да удовлетвори исканията на поморийци. До сега.         

„Като кмет на община Поморие винаги съм се стремил даоправдая доверието, което получих от моите съграждани. Свързването на дветечасти на Поморие с крайбрежна алея е не само наша мечта, а и на нашитеродители. Затова направихме всичко възможно да съставим бюджета на общинататака, че да отговорим на очакванията на поморийци и да превърнем обещанията вреалност.”, каза кметът Иван Алексиев.

Реконструкциятана крайбрежната алея обхваща зона от километър и половина, която беше всъстояние невъзможно за разходка. След ремонта, алеята ще бъде широка 5 метра,с вълнобойна стена от страната на морето, а от другата й страна ще бъдатмонтирани пейки и осветителни тела. Проектътсе изпълнява със средства от Капиталовата програма на Община Поморие.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега