Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стартира "Великден за всеки" 2017

Стартира "Великден за всеки" 2017

В миналогодишното първо издание на кампанията бяха събрани дарения за 1 милион лева в пари и храни.

С молебен за успех и благословението на Негово Светейшество патриарх Неофит стартира второто издание на кампанията „Великден за всеки“ под патронажа на омбудсмана Мая Манолова. Събраните от проекта средства и хранителни продукти ще бъдат предоставени на пенсионери с доходи малко над линията на бедност, поради което тези възрастни хора няма да получат великденски надбавки.

Младежки хоров състав за старинна музика към Националната гимназията за древни езици и култура с диригент Даниел Иванов пя акапелно, а малките изпълнители от Националния дворец на децата Иванина Вълкова и Кристиян Каменов зарадваха публиката с песента „С днешна дата“ на Орлин Горанов и Кристина Димитрова.

В миналогодишното първо издание на кампанията бяха събрани дарения за 1 милион лева в пари и храни. С парите във вид на ваучери, на стойност 20 лева, 33 000 пенсионери пазаруваха за празника. Тази година ваучерите отново ще бъдат в този размер и с тях отново ще може да се пазарува в 5000 обекта в страната.

„Изключително съм развълнувана за това, че за втора поредна година всички ние, приятели и съмишленици, продължаваме кампанията „Великден за всеки“. Тя е насочена към най-уязвимите, към нашите майки и бащи, към нашите баби и дядовци, към добрите хора в България, да дарим за великденската трапеза на българските пенсионери, така че да няма гладни хора на големия християнски празник“, каза омбудсманът. 

Манолова посочи, че инициативата „Великден за всеки“ е надградена  с друга -  за ДДС върху дарените храни и след много усилия от страна на институцията и с подкрепата на целия хранителен бранш, в края на миналата година това стана факт.

Средствата се набират по банкова сметка, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията, като титуляр е Български Червен кръст (БЧК). Можете да подкрепите “Великден за всеки” по един от следните начини:

* С банков превод на IBAN: BG53UNCR70001522802795 (банков код: UNCRBGSF);

* Със SMS 1255 -  на стойност 1 лев, освободен от ДДС;

* На стационарен номер 0900 5 1255 на стойност 1 лев, освободен от ДДС;

* Чрез on-line дарения от България и чужбина на сайта на БЧК.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега