Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Светлана Дичева: Ахтопол не може да си позволи още 4 години безхаберие

Светлана Дичева: Ахтопол не може да си позволи още 4 години безхаберие

Светлана Дичева е кандидатът за кмет на град Ахтопол от "Продължаваме промяната". Тя се изправя срещу досегашния дългогодишен управник на морското градче, но това не я притеснява ни най-малко. Излиза с ясни послания и изтъква категоричните мотиви, с които влиза в предизборната надпревара.

Светлана Дичева е кандидатът за кмет на град Ахтопол от "Продължаваме промяната". Тя се изправя срещу досегашния дългогодишен управник на морското градче, но това не я притеснява ни най-малко. Излиза с ясни послания и изтъква категоричните мотиви, с които влиза в предизборната надпревара.

„Най-важното в тази кампания за мен лично няма да бъде битката с досегашните управленци, а борбата срещу резултатите от тяхното управление. Хората вече просто не вярват, че е възможно на кмет или общински съветник да му пука за града, общината, за местните хора, та дори и за туристите. Хората са обезверени и смятат, че е безсмислено да се гласува, защото промяна на модела не може да има. Аз обаче вярвам, че промяната е възможна и ние сме хората, които трябва да я направим. Това е и основната причина да приема идеята да се кандидатирам на тази позиция. Имам самочувствието, че мога да поведа Ахтопол по път на развитие, което да го превърне в един красив и модерен туристически град. Това, разбира се няма как да се случи без подкрепата на моите съграждани, както и на екипа, който стои зад мен", коментира Дичева.

Какви са нерешените проблеми на Ахтопол и какви приоритети залага в работата си, ако бъде избрана за кмет, тя отговаря ясно и категорично.„Основният проблем на нашия град  е, че през последните осем години той се управлява ден за ден - без каквато и да е визия. Така не бива и не може. До болка на всички ни е ясен проблемът със здравеопазването в града, защото такова на практика няма. Да не говорим за инфраструктурата, проблемите със сметопочистването и сметоизвозването, плажната ни ивица, която изчезва, а младите хора заминават или емигрират. Спешно трябва да се вземат мерки срещу ерозионните процеси в района, компроментираната вълноломна стена и не на последно място липсата на пречиствателно съоръжение. И още много и много неща за вършене, които не търпят отлагане".

На въпрос защо изборът ѝ е именно листата, чийто водач е Емил Пейчев, те отговаря следното:„Тя е балансирана, с честни, позитивни и успели хора.Това са силни личности, професионалисти, които могат да работят в екип.Това ми даде и увереност, че винаги мога да разчитам  на тяхната подкрепа. Ахтопол не може да си позволи още 4 години безхаберие и аз вярвам, че хората тук вече са го осъзнали. За мен новият кмет на Ахтопол трябва да бъде образован, със самочувствие и категоричност в действията си.Трябва да е визионер. В заключение - колкото и нескромно да звучи, съдейки по съществуващите сега разделения между хората тук, смятам че не е лошо начело на града да застане жена, която е способна да възобнови диалога в местната общност.Просто е време за промяна!"
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега