Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Топ невролози преглеждат безплатно в УМБАЛ „Дева Мария“ и медицински център „Света София“

Топ невролози преглеждат безплатно в УМБАЛ „Дева Мария“ и медицински център „Света София“

Неврологът д-р Бисер Бонев преглежда безплатно в медицински център "Света София" в Бургас. Запишете час на 056 845083

Топ невролозите от Клиниката по неврология на университетска болница „Дева Мария“ стартират безплатни прегледи. Прегледите ще бъдат извършвани както в болницата, така и в медицински център „Света София“ в центъра на Бургас, за да улеснят пациентите от района. Желаещите да направят абсолютно безплатна консултация с д-р Радослав Мавров, д-р Бисер Бонев и техния екип трябва единствено да запазят час на тел. 056 89 62 62 за университетска болница „Дева Мария“ и 056 845083 за медицински център „Света София“.

Вероятно първият въпрос, който изниква след тази информация, е кога се налага консултация с невролог? Съществуват характерни симптоми, които насочват към неврологичен преглед, като най-честите са:

• виене на свят, шум в ушите, умора;
• нарушение на говора, рязко влошаване на зрението;
• безсъние, разстройство на паметта;
• изтръпване в крайниците, конвулсии, треперене, тикове;
• болки в главата и други части на тялото;•нарушена координация на движенията;
• загуба на съзнание,

Всеки е страдал от главоболие и обикновено не му обръщаме внимание. Но ако главоболието стане непоносимо, ако се появява често след сън, ако се усеща само в едната половина на главата или започне на предизвиква гадене и повръщане е необходимо веднага да се консултираме с невролог. Световъртежът е друга честа причина да посетим невролог. Особено важно е в случай, че атаките на замаяност идват при завъртане на главата, при рязка промяна позицията на тялото или внезапно, със загуба на ориентация и равновесие, по време на пътуване, придружено от гадене или повръщане. Появата на изтръпване в различните части от тялото също показва необходимост да се посети невролог. Други симптоми, които не трябва да бъдат пренебрегвани са треперене на ръцете и краката, бавно действие и внезапно смущение, различна походка, трудности при ходене и препъване на равна повърхност накуцване с единия крак, трудност при повдигане на крака от пода или от легнало положение.

Един от честите проблеми, с които пациентите се озовават в неврологичния кабинет, са проблемите със съня. Ако по време на сън страдате от замаяност, болезненост в областта на врата, главоболие или гадене, ако паметта и ефективността са засегнати, е време да обърнете внимание на здравето си. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Brrr
    07 фев 2023 13:56

    Безплатно и Дева Мария. Тц, не е

    0 : 1

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега