Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В Каменар ще се проведе местен референдум

В Каменар ще се проведе местен референдум

Кандидатът за втори мандат кмет на община Поморие Иван Алексиев и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ-Поморие се срещнаха с жителите на село Каменар.

Кандидатътза втори мандат кмет на община Поморие Иван Алексиев и кандидатите за общинскисъветници от ПП ГЕРБ-Поморие се срещнаха с жителите на село Каменар.

„Когатобях при вас на последното обществено обсъждане ви казах и сега отново визаявявам, че преди стартирането на каквито и да е процедури за присъединяванетона Каменар като квартал на Поморие, ще се проведе допитване до вас, жителите населото и вие сами ще определите действията на общинската администрация”, казапо време на срещата Иван Алексиев.

Дебатътза присъединяването или не на Каменар към Поморие се води от няколко месеца, арешението на кмета Алексиев за провеждане на местен референдум беше прието саплодисменти от присъстващите в залата. Следпромяната в изборния закон, жителите на Каменар имат възможността сами даизберат кмета си. Кандидатът на ГЕРБ е досегашния кмет на селото Петко Петков.Той засегна една от най-важните теми за района – използването на минералнатавода.

„Боли ме да виждам как едно богатство, каквото е минералната вода, изтичав дерето. Не крия, че от години търся инвеститор за изграждане на спа и спортенкомплекс в района на минералния извор и така да създадем нови работни места, нопървото и задължително условие, което поставям е гарантиран безплатен достъп доминералната вода за жителите на Каменар”, заяви кандидат-кметът Петко Петков.

Той благодари на младежите в селото за оказаната помощ за разчистването иремонта на залата в местното читалище. Те от своя страна споделиха, чеследващата им мечта е да имат модерна фитнес зала. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега