Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Велоалея и пешеходна зона да свързват Рудник и Черно море, предлагат от ГЕРБ

Велоалея и пешеходна зона да свързват Рудник и Черно море, предлагат от ГЕРБ

Да бъдат изградени велоалея и пешеходна зона, свързващи бургаските квартали Рудник и Черно море. Това предлага общинският съветник от ГЕРБ Красимира Маркович, която е входирала докладна в ОбС-Бургас.

Да бъдат изградени велоалея ипешеходна зона, свързващи бургаските квартали Рудник и Черно море. Товапредлага общинският съветник от ГЕРБ Красимира Маркович, която е входираладокладна в ОбС-Бургас.

В предложението е уточнено, че изграждането им е поискане на местните жители. Те са дискутирали темата и по време на обществените обсъждания на Бюджет 2015, а идеята вечеможе да бъде реализирана, след присъединяването на двете населени места къмБургас. Това се случи след решение на Министерски съвет преди месец.

„Желанието на жителите на кварталите Рудник и Черно море е подкрепено сподписка, която е приложена към докладната. До момента са се разписали 169души. Община Бургас многократно е показвала своите амбиции в изграждането навелоалеи и разширяването на веломрежата с добавяне на нови маршрути. Снаправата на вело и пешеходна алея между двата квартала ще се подобрисъстоянието на инфраструктурата в тях и ще се осигури удобна връзка помеждуим“, аргументира се още Красимира Маркович.

Дължината на свързващата отсечката се предвижда да бъде около 450 м.,като започва от  кв. Черно море ( ул. „Дунав”).Според докладната средствата за велоалеята и пешеходната зона могат да бъдатпредвидени от „Поддръжка и текущи ремонти” към Община Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега