Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Водеща марка автомобили стъпва на бургаския пазар

Водеща марка автомобили стъпва на бургаския пазар

Водеща марка автомобили стъпва на бургаския пазар, информират от Общината. Компанията е закупила парцел в Индустриален и логистичен парк - Бургас, а първата копка е планирана за есента на тази година.

Водеща марка автомобили стъпва на бургаския пазар, информират от Общината. Компанията е закупила парцел в Индустриален и логистичен парк - Бургас, а първата копка е планирана за есента на тази година.

"Volvo Group Bulgaria" планира да изгради собствен център, в който ще се извършва обслужване, сервизиране и продажба на пълната гама товарни автомобили от марките "Volvo" и "Renault". Архитектурният проект за бъдещия център е готов, като сервизната част на базата ще разполага с три проходни канала и ще отговаря на всички международни корпоративни стандарти на компанията, включително оборудване и инструменти. Според предварителния разчет сервизът трябва да заработи още през 2017 година.

"За нас Бургас винаги е бил регион със стратегическо значение. Това се дължи не просто на ключовата локация, но и на динамичното развитие на бизнеса и дългогодишните традиции, които имаме тук.", обясни Петер Ериксон - изпълнителен директор на "Волво Груп България".

Инвестицията в собствен център в Бургас е част от цялостната стратегия на компанията за устойчиво развитие, модернизация и увеличаване капацитета на сервизната мрежа в страната. Проектът стартира с откриване на сервизна база във Варна през лятото на миналата година, а в началото на 2016 година отвори врати и разширеният сервизен център в София, който има капацитет за сервизиране на 10 368 товарни автомобили средно на година и позволява едновременна работа по 16 влекача.

"Привличането на такава крупна инвестиция е добър знак за все по-благоприятния икономически климат в Бургас. Ще направим всичко възможно, за да отговорим на високите изисквания на "Волво", както и на всеки коректен предприемач, който иска да работи тук", каза кметът Димитър Николов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега