Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Шофьорите да предприемат пътуване с автомобили, подготвени за зимни условия

Шофьорите да предприемат пътуване с автомобили, подготвени за зимни условия

Шофьорите да предприемат пътуване само с автомобили, подготвени за зимни условия, съветват от АПИ. Националният институт по метеорология и хидрология обяви жълт код за потенциално опасно време в областите Видин, Монтана, Враца, София, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Търговище, Разград и София-град.

Шофьоритеда предприемат пътуване само с автомобили, подготвени за зимни условия, съветват от АПИ. Националниятинститут по метеорология и хидрология обяви жълт код за потенциално опасновреме в областите Видин, Монтана, Враца, София, Ловеч, Габрово, Велико Търново,Търговище, Разград и София-град. Там се очакват значителни валежи, на места до30 л/кв.м, като дъждът ще преминава в сняг. Ще започне да се образува снежнапокривка. Условия за образуване на поледица ще има в областите Видин, Монтана,Търговище и Разград.            

Обилни валежи от дъжд се очакват и вобластите – Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Бургас, къдетосъщо е обявен жълт код за потенциално опасно време. Оранжев код за значителнивалежи от дъжд, около и над 40 л/кв.ме обявен за областите Смолян, Кърджали, Хасково и Ямбол.            

Агенция "Пътнаинфраструктура" препоръчва на шофьорите на тежкотоварни моторни превознисредства и на леки автомобили да тръгват на път само с подходящи гуми, да каратсъс съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на контролнитеоргани. Блокирането на движението от превозни средства, които не са подготвениза движение при зимни условия, затруднява достъпа на снегопочистващата техникаи възпрепятства пътуването на всички останали шофьори.           

27-те областни пътни управления иснегопочистващите фирми работят на 24-часов режим за поддържане на републиканскатапътна мрежа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега