Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Видеоклипът за Българското председателство разчувства нашенци

Видеоклипът за Българското председателство разчувства нашенци

Клипът е озаглавен "Няма как да не се влюбиш в нея от пръв поглед" и разказва за България през очите на двама млади влюбени.

Видеоклипът, посветен на Българското председателство на Съвета на ЕС, разчувства нашенци. Кратката, но наситена с емоции, презентация на страната ни вече е в челната десетка на най-популярните клипове по нашите ширини в платформата за видеосподеляне "YouTube".

Видеото бе представено в края на миналата седмица като част от информационните материали, посветени на Европредседателството. Той е дело на продуцента Димитър Гочев и режисьора Божидар Велинов. Сценаристи са Мирон Крумов и Мариана Събева.

Клипът е озаглавен "Няма как да не се влюбиш в нея от пръв поглед" и разказва за България през очите на двама герои, в чиито роли влизат актьорите Лорина Камбурова и Бойко Кръстанов. Двамата млади опознават най-красивите кътчета на страната ни и най-любопитните ни традиции.

Дикторският текст е съчетание от възхвала на красивата ни природа и богатата ни история, с хумористични допълнения за страната и народа ни. Сценаристите не са пропуснали да споменат бързия ни интернет, както и фактът, че българинът често има мнение по всеки въпрос и не се страхува да го сподели. Същевременно обаче е подчертана и пословичната ни гостоприемност и готовността бързо да завързваме нови приятелства.

Видеото завършва с мотото на Европредседателството: "Съединението прави силата". Припомняме Ви, че то бе избрано от Министерски съвет след допитвания и дебати като най-тясно свързано с историята на страната ни и държавността, а и същевременно с идеята за обединена и солидарна Европа.

Клипът вече има близо 50 000 гледания в "YouTube". Лайковете са над 2 000, а коментарите предимно изразяват възхищение. Някои от потребителите признават, че са били дълбоко разчувствани от красивите кадри, вдъхновяващата фонова музика и дикторския текст.

Ето го и самия клип:

<iframe width=447 height=250 src=https://www.youtube.com/embed/_KxEHeak2Eg frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега