Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Вражалец" отново на бургаска сцена през юли

"Вражалец" отново на бургаска сцена през юли

Постановката ще гостува в Бургас на 3-ти юли, от 19:30 часа, в залата на Държавната опера.

Хитовият спектакъл "Вражалец" ще се завърне на бургаска сцена през следващия месец. Постановката ще гостува в Бургас на 3-ти юли, от 19:30 часа, в залата на Държавната опера.

Спектакълът е написан от Ст. Л. Костов /“Големанов“/ през далечната 1933 г., но си остава все така актуален и към днешна дата. Главните действащи лица са политици, кмет, свещеник и други публични фигури с двойствен живот - фасада на морално приличие и скрит живот с далавери и измами.

В главните роли този път ще видим Любо Нейков, Димитър Рачков, Деси Бакърджиева, Албена Павлова и Петьо Петков - Шайбата. Режисьорът Георги Стоилов осъвременява битовото място на действието от текста на Костов - къщата на кмета с типичното дворче с пейки отпред. Той пуска героите в градина пред общината, където под претенциозна тента срещу пека пристига поп Стайко (Нейков) на мотопед. А чиновничката от общината и кметската секретарка (Албена и Деси) могат да флиртуват с главния герой - фотографа Манчо (Шайбата) или да изчезват към кметството, за да свършат някоя и друга работа.

"Вражалец" отново ще бъде поставена в Бургас по покана на Маруся Русева и "Арт Ателие". Билети вече се продават на касата на НХК. Тел. за информация: 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега