Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Всеки втори българин мечтае за техника под елхата

Всеки втори българин мечтае за техника под елхата

За лаптоп, смартфон или таблет ще помолят Дядо Коледа 78% от хората, според проучване на Microsoft. Участниците в анкетата са посочили технологичните устройства като най-желани подаръци тази година. 69% от анкетираните обаче посочват, че именно тези подаръци са и най-трудни, тъй като отнемат най-много време за избор.

За лаптоп,смартфон или таблет ще помолят Дядо Коледа 78% от хората, според проучване на Microsoft. Участниците в анкетата са посочилитехнологичните устройства като най-желани подаръци тази година. 69% отанкетираните обаче посочват, че именно тези подаръци са и най-трудни, тъй катоотнемат най-много време за избор.

Българите също сипожелават техника за Коледа. Повече от 50% от сънародниците ни се надяват даоткрият лаптоп, смартфон или таблет под елхата. Анкетираните признават обаче,че именно джаджите са най-стресиращи за покупка. Преди да изберат артикул, 65%от хората се обръщат първо към мнения на други потребители в интернет. По-рядкобългарите се доверяват на търговски консултанти и по-запознати роднини и приятели.

И тази годинабългарите ще си разменят и по-традиционни (и евентуално, по-евтини) подаръци –дрехи, бижутерия, домакински уреди и парфюми. Мнението на потребителите е, чете може да са изтъркани, но определено носят по-малко стрес като избор. Ориентиранетов морето от артикули е по-лесно и не изисква предварителна подготовка испециализирани познания. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега