Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Два блока в "Меден рудник" отказаха нова улица да минава край домовете им

Два блока в "Меден рудник" отказаха нова улица да минава край домовете им

Останалите улици в т.нар. "районен център" на комплекса ще бъдат изградени.

Два блока в „Меден рудник“ отказаха нова улица да минава край домовете им, съобщават от пресцентъра на Общината и посочват, че към момента администрацията обмисляла "пренасочване на средствата към други благоустройствени проекти".

Става дума за блоковете с номера 187 и 188. Преди дни собствениците входирали подписка, с която заявяват нежеланието си част от нова улица да преминава край домовете им. Това се случва в момент, когато за този проект има осигурено финансиране и поетапното му изпълнение е стартирало, подчертават от Общината.

"Преди година от същите тези сгради постъпи жалба, че от построяването им до днес живеещите там  газят в кал и прах. Вносителите на настоящата подписка са отказали предложената от териториалния директор на комплекса среща. Цялостната реализация на проекта ще бъде замразена, до постигане на консенсус", допълват от администрацията.

В момента теренът, през който трябваше да мине частта от новата улица, се използва основно за паркиране на автомобили. В проекта Община Бургас беше предвидила алтернативни паркоместа, изграждането на осветление и тротоари.

Останалите улици в т.нар. "районен център" на комплекса ще бъдат изградени, успокояват от местната власт. Част от инфраструктурните проекти вече са стартирали и ще бъдат довършени.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега