Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Деца презентират пред кмета Алексиев визия за развитие на детска градина

Деца презентират пред кмета Алексиев визия за развитие на детска градина

Децата от групите „Звездичка” и „Делфинче” на ЦДГ „Веселушко” – Поморие проведоха среща с кмета на Община Поморие Иван Алексиев по повод инициативата „Ден на детското самоуправление”, която се проведе на 25 март, в детското заведение. Те бяха придружени от своя учител и инициатор на проекта Пепа Коева и директорът Екатерина Петрова.

Децата от групите „Звездичка” и „Делфинче” на ЦДГ „Веселушко”– Поморие проведоха среща с кмета на Община Поморие Иван Алексиев по поводинициативата „Ден на детското самоуправление”, която се проведе на 25 март, вдетското заведение. Те бяха придружени от своя учител и инициатор на проектаПепа Коева и директорът Екатерина Петрова.

Кметът ги посрещна вкабинета си, за да му разкажат какви задачи са изпълнили по време на своетоуправление, какво са научили и как плануват да изглежда детската градина вбъдеще.Екипът от млади професионалисти имаше своя директор,заместник-директор, учители, домакин, медицински сестри, помощник- възпитателии охранители. Денят завърши с изготвяне на визия за развитието на ЦДГ„Веселушко”, илюстрирана в детски рисунки, която децата представиха по време насрещата. „Вие някой ден ще заемете нашите места, затовае хубаво да знаете, че всяка професия изисква отговорност и постоянство.      

Поздравявам ви за хубавата инициатива” –каза кметът. Той покани децата да поемат и управлението на Община Поморие заедин ден, за да се запознаят и с функциите и задълженията на администрацията и кмета. Инициативата „Ден надетското самоуправление” цели децата да получат първите си познания в сфератана гражданското образование. За своето успешно представяне те получихасертификати за добре извършена работа от директора на детската градинаЕкатерина Петрова. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега