Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха 26-годишен мъж, заподозрян в убийството на жена си и детето си

Задържаха 26-годишен мъж, заподозрян в убийството на жена си и детето си

Кървавата трагедия се случи в София.

Столични полицаи 26-годишен мъж, заподозрян в убийството на жена си и детето си. Инцидентът се случил в столичния квартал "Надежда". Мъжът и детето били открити няколко часа след като била открита мъртвата жена. Малко преди задържането му обаче агресивният столичанин убил бебето, което до този момент било живо.

Сигналът за намереното тяло бил подаден около 18:30 часа от майката на жертвата. Тя посетила апартамента на 23-годишната си дъщеря, след като не успяла да установи връзка с нея. Екипът на спешна помощ, отзовал се на сигнала, констатирал смъртта. При извършения оглед медиците открили две прострелни рани в областта на главата.

"Незабавно стартирахме мащабна полицейска акция", поясни директорът на СДВР ст. комисар Ивайло Иванов днес. В нея бил включен целият наличен ресурс, включително отряд "Кобра". Столичните полицаи установили, че младата жена живее в апартамента с едногодишното си дете и до скоро с баща му. Незабавно започнали да търсят детето и заподозреният в нападението негов баща.

"Започна проверка на всички възможни адреси на територията на столицата, в медиите бе разпространена и снимка на мъжа. В хода на издирвателните действия в полицията получихме сигнал от таксиметров водач, който разказа, че около 19.00 часа качил пътник със съмнително поведение, отговарящ на описанието за издирвания, водeл със себе си и малко дете, заплашил е шофьора и го принудил да спре в близост до бензиностанция", посочи шефът на СДВР.

В процеса на претърсване на обрасла с храсти и треви местност полицаите чули изстрели. Насочили се по посока на стрелбата към изоставена порутена постройка, където открили мъжа и простреляното в областта на главата дете.

Бебето е откарано в болнично заведение, където въпреки усилията на лекарския екип, малко по-късно е починало.  Мъжът  е  с леки наранявания, оставен е за лечение  без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство, поясни ръководителят на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова.

По думите й ще бъдат предприети съответните действия за привличането на извършителя в качеството му на обвиняем и ще му бъда взета най-тежката мярка за неотклонение.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега