Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изправят на съд бургазлия, предизвикал катастрофа с жертва на АМ "Тракия"

Изправят на съд бургазлия, предизвикал катастрофа с жертва на АМ "Тракия"

Стойчо Ф. е обвинен в нарушение на правилата за движение по пътищата и предизвикване на смърт по непредпазливост.

Сливенската окръжна прокуратура предаде на съд бургазлия, предизвикал катастрофа с жертва на АМ "Тракия". 39-годишният Стойчо Ф. е обвинен в нарушение на правилата за движение по пътищата и предизвикване на смърт по непредпазливост.

Инцидентът се случил през май м.г. на АМ "Тракия", км 229,600, в землището на с. Събрано, общ. Нова Загора. Стойчо Ф. работел като охранител. Вечерта преди деня на инцидента пътувал до София за фирмено парти, на което присъствал и загиналият 32-годишен бургазлия Пламен Д. - член на Българската карате киокушин федерация.

На следващия ден, преди обяд, двамата решили да се приберат заедно в Бургас, с автомобил с марка "Тойота". Времето било ясно и слънчево, апътната настилка била суха. Водач на автомобила бил подсъдимият, а пострадалият пътувална предната дясна седалка. Двамата нямали поставени обезопасителни колани.

Около обяд,без да спират за почивка, те достигнали в района на с. Събрано, общ. НоваЗагора, като Стойчо Ф. Леката кола се движела със скорост от около 129 км/час. В резултат на натрупаната умора, и спокойното придвижване, водачът се унесъл и заспал за кратко, поради което изгубил контрол върху автомобила.

Колата се завъртяла на пътя и се преобърнал през десния скат, преминавайки през телена оградна мрежа. Автомобилът паднал в нивата отстрани на магистралата. При преобръщането на колата пострадали и двамата мъже. Пътникът Пламен Д. бил приет за лечение в много тежко състояние, с контузия на главата, шията, гръдния кош, таза и крайниците, сътресение иконтузия на мозъка.

Въпреки оказаната медицинска помощ, в 19,15 часа пострадалиятпочинал.Окръжен съд– Сливен е насрочил заседанието си за 05-и април т.г.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега