Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кубрат Пулев стана "Мъж на годината" за 2013-та

Кубрат Пулев стана "Мъж на годината" за 2013-та

Професионалният боксьор Кубрат Пулев бе обявен за „Мъж на годината“ за изминалата 2013-та в ежегодната класация на Дарик радио. Кобрата получи тази титла след особено успешен спортен сезон, в който победи в 19 от 19 играни мача. Това е третото по ред участие на Пулев в класацията.

Професионалният боксьор Кубрат Пулев беобявен за „Мъж на годината“ за изминалата 2013-та в ежегодната класация наДарик радио. Кобрата получи тази титла след особено успешен спортен сезон, вкойто победи в 19 от 19 играни мача. Това е третото по ред участие на Пулев вкласацията.

Тази година, Кобрата оглави листа с 63,4% отвота. След него, на второ място се подреди тенисистът Григор Димитров, който достигначетвъртфиналите в престижния турнир Australian Open, след като разгроми редица силни противници.Макар да не успя да се пребори с Рафаел Надал, почитателите му му осигуриха24,8% от вота в класацията за „Мъж на годината“. Негово Светейшество Неофит -Патриарх Български и Митрополит Софийски, който в началото поведе вгласуването, в крайна сметка остана на трета позиция с 11,8% от гласовете.

Кобрата коментира, че съперниците му отчелната тройка също са заслужавали званието „Мъж на годината“ и изказа своетоуважение и почитание към тях. Пред Дарик боксьорът благодари на гласувалите занего: „Радостен съм и съм благодарен, че така, въпреки някои качества набългарите, които си ги имаме, че ме оценяват. Въпреки всичко има, и тосериозно, мнозинство хора, които са гласували за мен и са ме оценили.Благодарен съм на тези хора."

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега