Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Малките Акули спечелиха Данониада и отиват в Бразилия

Малките Акули спечелиха Данониада и отиват в Бразилия

Децата от футболната академия на ПСФК "Черноморец" - Бургас, родени през 2002-ра година, постигнаха страхотен успех. Малките „Акули“ спечелиха Националния турнир Данониада и се класираха за световните финали на „Купа Данон“ в Бразилия през ноември. Купата за шампионите беше връчена от самия Димитър Бербатов, който поздрави победителите, като им пожела да се трудят много занапред и да следват мечтите си.

Децата от футболната академия на ПСФК "Черноморец" - Бургас,родени през 2002-ра година, постигнаха страхотен успех. Малките „Акули“спечелиха Националния турнир Данониада и се класираха за световните финали на„Купа Данон“ в Бразилия през ноември. Купата за шампионите беше връчена отсамия Димитър Бербатов, който поздрави победителите, като им пожела да сетрудят много занапред и да следват мечтите си.

Успехът за момчетата на треньора Пламен Младенов дойдедраматично, след като във финалния двубой губеха с 1:0 от Дунав Русе, носъумяха да реализират пълен обрат и при резултат 2:1, спечелиха тазгодишнотоиздание на турнира. И двете попадения за „Акулите“ вкара Онур Чолак, койтоосвен това беше избран и за голмайстор на турнира с 5 попадения.

"Посвещавамдвата си гола на моя добър приятел Георги Маджаров, който не игра днес зарадисчупен нос на полуфинала с "Черно море". Той е най-добрият ни играч“, сподели голмайсторът на турнира Онур Чолак.

Треньорът Младенов също поздрави възпитаниците си за успеха. „Искам да благодаря на всички деца за положения труд исебераздаването. Личи си, че сме работили правилно през годините и се видя, чепо нищо не отстъпваме на школите на водещите отбори. Нямаме търпение да дойденоември, за да отидем на финалите в Бразилия“, коментира той.

По пътя към финала, „Акулите“ преодоляха още отборите на"Черно море" Варна и "Делфините" от Варна. Този успех е поредната доза повод загордост за академията на "Черноморец" - Бургас, която въпреки трудната ситуация впървия отбор, продължава да работи качествено и да заслужава уважението наводещите школи от цялата страна.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега