Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Маринов: Директорът на порта да не злоупотребява с доверието на работниците

Маринов: Директорът на порта да не злоупотребява с доверието на работниците

„Директорът на „Пристанище Бургас” ЕАД да не злоупотребява с доверието на работещите в пристанището“. Това се казва в позиция на Областния управител на област Бургас Павел Маринов по повод изявления на директора на „Пристанище Бургас” ЕАД относно Зоната за обществен достъп в пристанището.

„Директорът на „Пристанище Бургас” ЕАД да не злоупотребява с доверието на работещите в пристанището“. Това се казва в позиция на Областния управител на област Бургас Павел Маринов по повод изявления на директора на „Пристанище Бургас” ЕАД относно Зоната за обществен достъп в пристанището. Предоставяме Ви, пълния текст на позицията на Павел Маринов, без редакторска намеса: 

"Директорът  на„Пристанище Бургас” ЕАД  да незлоупотребява с доверието на работещите в пристанището! Да спре незабавно с опитите за противопоставяне наинтересите на гражданите на Бургас с тези на работещите в Пристанище Бургас!

Решението за създаване на Зона за обществен достъп евзето съгласно действащото българско законодателство, спазени са всичкипроцедури и срокове и е съобразено  синтересите на всички участници в проекта. Осъществяването му ,ще донесе огромни ползи за целияград и косвено за цялата държава. Преки ползи, като участници в пристанищнитедейности,  ще има и за работещите в„Пристанище Бургас” ЕАД  чрез увеличаванена заплатите и стабилизиране на работните места, както и увеличаване на щата снови специалности.

Позицията на директора на пристанището е изцяло впротиворечие с бъдещето на пристанището и развитието на града. За да станедиректор г-н Тишев се е запознал със своите предстоящи задължения, като едно отнай-важните от тях е планиране и развитие на човешките ресурси на пристанищнияоператор за осигуряване дейностите на Зоната за обществен достъп.Защо не изпълнява тези свои задължения? – Отговорът натози въпрос не е свързан с интересите на работещите в пристанището". 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега