Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нинова свиква избори за председател на БСП

Нинова свиква избори за председател на БСП

Разпускат и председателите на местните структури.

Резултатите от евроизборите, които отново отредиха на БСП второ място като политическа сила у нас, провокираха лидера Корнелия Нинова да свика национални избори за председател на партията, като самата тя ще се състезава, за да запази поста си.

"Смятам, че отговорността трябва да е солидарна - от основните партийни организации, до председателя на партията. Затова ще предложим да се проведат конференции във всички общини, на тях да се направи анализ по места, оценка- какво се е случило, защо сме загубили или спечелили, ние печелим в четири области. На конференциите трябва да има точка за избор на общинско ръководство  - общински съвети и председатели. Ще предложим и провеждане на областни съвети, отново с анализ и оценка на резултатите и избор на областен председател", заяви Нинова пред медии днес. Във вътрешните избори на столетницата ще могат да гласуват всички членове на партията. По думите на Нинова, изборите би трябвало да се проведат до края на лятото.

"Друго предложение, което ще внесем утре на заседанието на пленума е ПГ на "БСП за България" да се върне в Народното събрание и да внесе отново: Закон за КОНПИ, промени в Закона за съдебната власт, свързани с избора на европейски прокурори и правомощията на главния прокурор. Нашата позиция е за промени, които да доведат до справедливо правосъдие", допълни Нинова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега