Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обявиха номинациите за тазгодишните награди Оскар

Обявиха номинациите за тазгодишните награди Оскар

Тазгодишният "отличник" е "Формата на водата" ("The shape of water") с 13 номинации.

Обявиха номинациите за тазгодишните награди Оскар. Бляскавата церемония по връчването на филмовите призове ще се състои на 4-ти март, като водещ отново ще бъде Джими Кимъл. Тазгодишният "отличник" е "Формата на водата" ("The shape of water") на режисьора Гийермо дел Торо, който по-рано през януари грабна "Златен глобус" за същия филм.

Любовното фентъзи получи 13 номинации, сред които за най-добър филм, за най-добра актриса в главна роля, за най-добър актьор в поддържаща роля и за режисура. Следват военната драма "Дюнкерк" с осем номинации и драмата "Три билборда извън града" със седем.

В категорията Филм на годината за приза ще се борят: "Призови ме с твоето име", "Най-мрачният час", "Дюнкерк", "Бягай!", "Лейди Бърд", "Призрачна нишка", "Вестник на властта" и "Три билборда извън града".

Актьорите, които ще се борят за статуетката за главна мъжка роля, са Тимъти Шаламе, Даниел Дей-Люис, Даниел Калуя, Гари Олдман и Дензъл Уошингтън. Припомняме Ви, че в същата категория на Златните глобуси, призът грабна Олдман за играта си в “Darkest hour”. 

За главна женска роля са номинирани Сали Хокинс, Франсис Макдорманд, Марго Роби, Сърша Ронан, Мерил Стрийп. Златният глобус в тази категория грабна Ронан за играта си в “Lady bird”.

Тази година церемонията по връчването на Оскарите отбелязва 90-ата си годишнина. По този повод организаторите обещават много изненади на зрителите, които ще проследят събитието на живо.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега