Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ремонтът на стадион "Черноморец" върви с пълна сила

Ремонтът на стадион "Черноморец" върви с пълна сила

Очаква се мачовете на представителния отбор да се играят там още преди края на есенния дял.

Ремонтът на стадион "Черноморец" върви с пълна сила. Това обяви председателят на УС на ФК Черноморец 1919 (Бургас) Костадин Марков. Дейностите стартираха преди повече от месец и към момента бетонният блок на централния сектор "А" вече е положен. До няколко дни пристигнат поръчаните седалки. Очаква се мачовете на представителния отбор да се играят там още преди края на есенния дял. 

Кофражът вече е излят в централния сектор, но паралелно с това се изгражда и кокетна ВИП-ложа. Почиства се и се подготвя и сектор В, който е ситуиран откъм улица Индустриална. За момента той ще бъде пригоден като сектор за гостуващата публика.

Идеята на ръководството на футболния клуб е с още един ремонт на по-късен етап през 2019-а година стадионът да се доближи до покриване на критерии за лицензиране за Втора лига. Съоръжението е наето от "акулите", като договорът е до края на календарната 2020 година.

"Искаме да върнем отбора у дома му. Трябва обаче нашите фенове да се заредят с търпение, защото ни предстои много работа по базата. Ще вървим с малки стъпки, но устойчиво, без да допускаме нито стотинка задължения към някого", каза председателят на УС на "Черноморец" (Бургас).

В момента Черноморец (Бургас) е на 5-о място в Югоизточната Трета лига с 21 точки, като изостава на 7 от 1-ото място. Тази седмица тимът посреща друг от фаворитите в групата Загорец (Нова Загора).

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега