Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Учители и ученици от Музикалното отново готвят "Джаз Коледа в Бургас"

Учители и ученици от Музикалното отново готвят "Джаз Коледа в Бургас"

Мотото на празничния концет тази година е "От деца за деца", тъй като концертът ще има и благотворителна цел.

И тази година почитателите на стойностната музика ще имат възможност да бъдат част от станалата вече традиция Джаз Коледа в Бургас. Празничната приказка отново ще бъде организирана от учениците и преподавателите от Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров".

Мотото на коледното събитие тази година е "От деца за деца". Концертът ще има и благотворителна цел, като каузата, около която са се обединили децата итехните преподаватели, са децата в неравностойно положение, които през годината са постигнали успехи вразлични области на изкуството.

В поредното джазприключение ще поведат публиката вокалните педагози от специалност "Поп и джазпеене" Михаела Танев – Мишел, Соня Пулева и Деница Йорданова. Заедно стях на сцената ще излязат и техните ученици Димира-Мария Тумбева, Габриела Йорданова, Стелла Михайлова, ДениславаСтанкова, Мадлен Георгиева, Жулиета Михнева, Христиана Петкова, ИванинаКуртева, Калоян Ченов, Йоана СтояноваМария Петкова, Ивана Василева, Кристина Станкова,Росица Перева, Ксения Гребен, Маломир Ингилизов, БогомилаЦекова и Михаела Тончева.

На пианото джаз магията щедопълни Иво Гичев - преподавател по пиано в училището по изкуства, а публикатаще може да се наслади на неговите неподражаеми аранжименти.За да стане коледната приказкаистинска в нея ще се включат и музикантите Тодор Тодоров, Веселин Василев, ТеодорЧирпанлиев, Светослав Райчев и Илиан Сеновски. Специалнигости в празничната вечер ще бъдат бившите възпитаници на училището Боил Каранейчев и Йоана Петрова,които вече са студенти Музикалната академия.

На сцената щепрозвучат любими коледни песни, джаз стандарти и евъргрийни и всеки може да стане съпричастен на този благотворителен акт,наслаждавайки на любовта, тъгата, щастието и изискания вкус в прекрасниясвят на джаз-музиката.

Коледата ще звучи джазово на 15 декември от 19 часа в Салона наКукления театър.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега