Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Чакъров ще лежи 10 години при строг режим за въоръжен грабеж

Чакъров ще лежи 10 години при строг режим за въоръжен грабеж

Наказание 10 години лишаване от свобода при строг режим наложи Окръжен съд – Бургас на Сали Чакъров. Той бе признат за виновен в това, че на 06.10.2009 г. в гр. Бургас е отнел чужди движими вещи - мобилен телефон, лаптоп, чанта за него и сумата от 140 лв., всичко на обща стойност 1177 лв., от мъж, който срещнал преди това в магазина.

Наказание 10 години лишаване отсвобода при строг режим наложи Окръжен съд – Бургас на Сали Чакъров. Той бепризнат за виновен в това, че на 06.10.2009 г. в гр. Бургас е отнел чуждидвижими вещи - мобилен телефон, лаптоп, чанта за него и сумата от 140 лв.,всичко на обща стойност 1177 лв., от мъж, който срещнал преди това в магазина.Чакъров употребил сила - нанесъл удари по лицето на пострадалия. Той паднал наземята и изтървал чантата с описаните вещи, които подсъдимият взел. Чакъровзаплашил мъжа, че ще бъде намушкан с нож. Деянието е извършено при условията наопасен рецидив.            

Окръженсъд – Бургас го осъди да заплати на пострадалия сумата от 1177 лв., представляващаобезщетение за претърпени имуществени вреди от непозволено увреждане, ведно съсзаконна лихва върху тази сума.           

Окръженсъд – Бургас разгледа днес делото по общия ред, като разпита двама свидетели ивещите лица, изготвили две оценъчни експертизи. В съдебната зала подсъдимият седържа непристойно и прояви неуважение към съда.           

Входа на съдебните прения представителят на Окръжна прокуратура – Бургас пледираЧакъров да бъде признат за виновен и да му се наложи наказание при превес наутежняващите вината обстоятелства. Прокурорът се обоснова с високата степен наобществена опасност на деянието, за което отговаря – той е упражнил насилиекато е нанесъл удари в жизненоважни органи на тялото. Както и с високатаобществена опасност на дееца, който е многократно осъждан за престъпленияпротив собствеността и личността, включително три пъти за грабеж.           

Вобясненията си пред съдебния състав Чакъров не се призна за виновен и заяви, чене е извършил престъплението. Неговият защитник  оспори представените доказателства катопротиворечиви и поиска оправдателна присъда.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега