Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСП - лява България разчувства жители на Ново Паничарево

БСП - лява България разчувства жители на Ново Паничарево

Вторият в листата на партия БСП - лява България Атанас Зафиров заедно със семейството си, областният лидер на БСП - Бургас Николай Тишев, кандидатът за депутат Димитър Гочев направиха дарителска акция на пострадалите от нечовешкото бедствие, поразило село Ново Паничарево.

Вторият влистата на партия БСП - лява България Атанас Зафиров заедно със семейството си, областният лидер на БСП -Бургас  Николай Тишев, кандидатът задепутат  Димитър Гочев направиха дарителскаакция на пострадалите от нечовешкото бедствие, поразило село Ново Паничарево.

Хората гипосрещнаха със сълзи на радост и отчаяние. Никой от представителите  на останалите партии не ги е посетил домомента. Никой не е проявил до сега човешкото си отношение и не  епоказал състрадателност. Никой  не се езаинтересувал как и къде  нощуват. Някойот къщите  са превърнати в руини отводната стихия . Точно тази трагедия накара кандидатите за депутати от БСП -лява България да съберат дрехи, да закупят чаршафи, олекотени завивки, детскидрешки и играчки, памперси и да отидат при бедстващите.

Към акциятана хуманност  със солидна сума пари севключиха водачът на листата Петър Кънев, както и третият в листата кандидат–депутат Пенко Атанасов, коалиционният партньор Емил Георгиев и Атанас Зафиров.Парите дариха на най-пострадалото семейство в селото Ненкови, чиято къща е внепосредствена близост до реката. Водата не е пожалила домът им. Бетонната ограда е срината със земята, а в къщатанивото на водата е стигнала три метра. 60-годишната Пенка със сълзи на очиразказа за кошмарната нощ и благодари на кандидатите за депутати от БСП - ляваБългария жеста към нея и семейството й. Освен пари, Пенка получи хладилник,топли дрехи и спално бельо.СтоянкаЙорданова беше другата зарадвана от вниманието и щедростта на кандидатите задепутати от БСП - лява България. Жената не спираше да плаче през цялото време ида благодари за този хуманен жест.

„Ние живеем до реката, поне три жалби съмписала до кмета от ГЕРБ на Приморско  -Германов. Да дойдат и да изчистят коритото на реката. Никой не ми отговори,никой не дойде да разчисти. И сега след наводнението, кметът Германов пак недойде, Вие сте единствените, които ни обръщате внимание”- разказваше презсълзи  Стоянка. Водната стихия еразрушила първия етаж от дома им, покъщнината съхне на двора. А внучето й,момченце на година и осем месеца,  сеганяма къде да спи на сухо.Кандидатътза депутат Атанас Зафиров дари памперси, топли дрехи, завивки, детски дрешки ииграчки на Стоянка и внучето й.„Искреноблагодаря и нека Господ Ви помогне на изборите”- с тия думи жената изпратиЗафиров, както и останалите от дарителската кампания. Вторият в листата на БСП- лява България Атанас Зафиров, областният лидер на БСП – Бургас Николай Тишеви Димитър Гочев, също кандидат за народен представител от листата на „БСП –лява България“, зарадваха и други дечица с лакомства и дрехи. Дарение отиде ипри 4-годишната  Красимира и нейния баткоСтоян.

Дарениеполучи и 82-годишната Милка Христова, която се оказа ,че има и рожден ден.”Благодаря на Бог, че ме остави жива, благодаря и на Вас, че ни помагате”- казарожденичката.РускаЯнакиева и Добра Лангидова  същополучиха  топли завивки и чаршафи откандидатите за депутати от „БСП –лява България“. „Няма да забравим товавнимание, което ни оказахте”- сподели Добра. И побърза да изтрие сълзите си сръка.След товакандидатите за депутати Атанас Зафиров, Димитър Гочев и областният шеф НиколайТишев огледаха коритото на реката и категорично заявиха, че водният ад в селоНово Паничрево е в резултат на човешка грешка и престъпна немарливост от странана кмета от ГЕРБ Димитър Германов.Дарителскатаакция на партията продължава. Така още веднъж тя доказва, че  действително води социална политика и е съпричастна с болката на хората.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега