Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Димитър Бойчев връчи грамоти на отличниците от ОУ "Васил Априлов" в Бургас

Димитър Бойчев връчи грамоти на отличниците от ОУ "Васил Априлов" в Бургас

Народният представител в 43-ото НС Димитър Бойчев бе официален гост на церемония за приключване на учебната година в основно училище „Васил Априлов” в Бургас.

Народниятпредставител в 43-ото НС Димитър Бойчев бе официален гост на церемония за приключванена учебната година в основно училище „Васил Априлов” в Бургас. Той присъства натрадиционното тържество, което всяка година се провежда след явяването научениците на изпити за кандидатстване след 7 клас. Бургаският депутат, вприсъствието на директора на учебното заведение Марияна Стефанова ипреподаватели, връчи грамоти за отличен успех на седмокласниците.

„Щастлив съм, чеи тази година учениците бележат много успехи и с високите си оценки савдъхновение за останалите деца. Техните преподаватели могат да се гордеят стях, защото това  е признание и оценка заработата им. ОУ „Васил Априлов” отново е сред най-желаните от родителите на бъдещитепървокласници в Бургас и това не е случайно. Тази година най-високата оценка отматурите по български език и литература след седми клас е на ученичка от товаучебно заведение и то на областно ниво”, сподели Димитър Бойчев по време научилищния празник.

Той връчиграмотите на пълните отличници – над 10 момчета и момичета, които ще продължатсвоето образование в гимназии и техникуми в Бургас. Народният представител импожела да продължат да служат за пример на останалите.

Учениците от своя странабяха приготвили изненади и призове за всички преподаватели и директора на„Васил Априлов”.Димитър Бойчевпроведе и среща с Марияна Стефанова, по време на която бяха обсъдени бъдещипроекти на училището, инициативи през предстоящата учебната 2015/2016 година,както и резултатите на учениците от различните възрастови групи.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега