Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Домашен арест за 4-ма наркодилъри

Домашен арест за 4-ма наркодилъри

Окръжен съд – Бургас наложи мярка за неотклонение домашен арест на четирима, разследвани за държане на наркотични вещества с цел разпространение.

Окръжен съд – Бургас наложи мярка занеотклонение домашен арест на четирима, разследвани за държане на наркотичнивещества с цел разпространение.            

ГочоГочев е привлечен като обвиняем по досъдебно производство за това, че на06.09.2014 г., на територията на курортен комплекс „Слънчев  бряг“ без надлежно разрешително съгласноЗакона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите и Наредбата заусловията и реда за разрешаване на дейностите по него е придобил по неустановенначин и държал в себе си и в обитавана от него хотелска стая, високорисковинаркотични вещества с цел разпространение.            

РостиславБонев е разследван за това, че на 06.09.2014 г., в „Слънчев бряг“ и в с. Кошарица,област Бургас  без надлежно разрешителносъгласно посочените Закон и Наредба придобил по неустановен начин и държал всебе си и в лек автомобил, високорискови наркотични вещества с целразпространение.            

ИвелинаИванова е привлечена като обвиняема за това, че на 06.09.2014г., в „Слънчевбряг“ без надлежно разрешително по Закона и Наредбата придобила по неустановенначин и държала в себе си, високорискови наркотични вещества целразпространение.            

ХристоСимеонов е разследван за това, че на 06.09.2014г., в къща в с. Кошарица в нарушениена установените правила без надлежно разрешително отглеждал седем броя растенияканабис в саксии. Той е привлечен като обвиняем също за това, че на същата датав къща в с. Кошарица в условията на реална съвкупност с горното, без надлежноразрешително държал, високорискови наркотични вещества - суха тревна маса листаот канабис.            

Окръженсъд – Бургас прие, че от представените доказателства може да се направиобосновано предположение, че те са съпричастни на деянията, за които сапривлечени да отговарят. Съдът намери, че на този етап от разследване спрямотях трябва да се вземе мярка за неотклонение домашен арест. Определениетона Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване и протестиране пред Апелативен съд– Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега