Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Драмата "Слава" поставя край на "София филм фест на брега 2017"

Драмата "Слава" поставя край на "София филм фест на брега 2017"

Лентата разказва за кантонера Цанко Петров, който намира милиони левове на влаковите релси.

Днес приключва тазгодишното издание на "София филм фест на брега". Последното заглавие от фестивалната програма е драмата "Слава" на режисьорите Кристина Грозева и Петър Вълчанов. Прожекцията ще започне в 19:00 часа.

Лентата разказва за кантонера Цанко Петров, който намира милиони левове на влаковите релси. Решава да ги предаде на полицията и в замяна е награден с нов ръчен часовник. Скоро обаче подаръкът спира да работи, a Юлия Стайкова, която е пиар на Министерството на транспорта, е загубила стария му часовник. Петров започва отчаяна битка не само за стария си часовник, но и за изгубеното си достойнство.

В главните роли влизат Маргита Гошева, Стефан Денолюбов, Китодар Тодоров, Милко Лазаров, Георги Стаменов, Иван Савов, Мира Искърова, Христофор Недков.

Преди прожекцията на "Слава", бургаската публика ще има възможността да гледа и "Другата страна на надеждата" (Финландия/Германия) от 17:00 часа. Режисьор на филма е Аки Каурисмаки, а в главните роли влизат Шерван Хаджи, Кати Утинен, Томи Корпела, Сакари Куосманен и др.

Във филма се преплитат историите на сирийския бежанец и пътуващ търговец, които се срещат случайно. Двамата успяват да надмогнат различията и съдбите им се сливат, за да покажат, че съжителството на различните е възможно.

И двете ленти можете да гледате в общинското кино “АБ” в сградата на ДТ “Адриана Будевска”. Билетите са на цена от 8 лева за една прожекция.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега