Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

H.M.S.U. с участие на Spirit of Burgas

H.M.S.U. с участие на Spirit of Burgas

Феновете на дръм енд бейс културата няма да скучаят това лято! Артисти от родното дръм енд бейс движение Hard Music and Sounds United (H.M.S.U.) ще вземат участие в престижния фестивал Spirit of Burgas. В началото на август, High Roll и експериментаторът EXo ще съпроводят участието на титаничните гости от Англия, които ще чуем на сцената World of Drum and Bass по време на Spirit of Burgas 2015.

Феновете на дръм енд бейс културата няма да скучаят това лято!  Артисти от родното дръм енд бейс движение Hard Music and Sounds United (H.M.S.U.) ще вземат участие в престижния фестивал Spirit of Burgas.  В началото на август, High Roll и експериментаторът EXo ще съпроводят участието на титаничните гости от Англия, които ще чуем на сцената World of Drum and Bass по време на Spirit of Burgas 2015.

Специални гости на организираната от Formation Records и HMSU вечер ще бъдат Calyx & Teebee, Danny Bird, The Prototypes, Maztek, DJ SS, Tribe Steppaz. Домакин на шоуто - MC Biggie. Hard Music and Sounds United (H.M.S.U.) е музикално движение, чиято цел е популяризирането на дръм енд бейс културата. От създаването си през 1999 г. HMSU организира стотици музикални събития с участието на световни дръм енд бейс артисти, заради което днес българската дръм енд бейс сцена е една от най-добре развитите на Балканите. 

Събитията на H.M.S.U. привличат вниманието на все по-широка аудитория от много държави, а артистите на движението участват на едни от най-добрите сцени по света и у нас. Междувременно, през изминалите дни в мрежата се завъртя фенско видео, което пресъздава по неповторин начин настроението по време на събитията на HMSU.

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/EKRGpegFG5w frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега