Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Kasabian искат да посрещнат изгрева в Бургас

Kasabian искат да посрещнат изгрева в Бургас

Британската банда Kasabian, която ще бъде хедлайнер във втората фестивална вечер на Spirit of Burgas, е отказала хотелската си резервация за 8-ми вечерта и е поръчала огромна каравана, която да бъде паркирана в близост до къмпинга на фестивала.

Британската банда Kasabian, която ще бъде хедлайнер във вторатафестивална вечер на Spirit of Burgas, е отказала хотелската си резервация за 8-ми вечерта и епоръчала огромна каравана, която да бъде паркирана в близост до къмпинга нафестивала.

Том Мейгън и компания са поискали да останат във фестивалната зонаслед края на шоуто, за да се забавляват заедно с близките си приятели LeroySmall (DJ SS) и Danny Byrd, които поемат нощната щафета на Main stage, каточаст от The World of Drum and Bass. Караваната трябва да е заредена с енергийнинапитки, много бира, разнообразни храни и задължително да разполага с микровълновафурна.

Организаторите разкриват, че британците изключително много се вълнуват,че ще пеят на морския бряг и разпитват за времето, температурата на водата, вколко часа настъпва изгрева, дали плажът е охраняема зона или плуването есвободно за всички.

"Рядко ни се отдава възможност да пеем на фестивали, на коитоморето е на метри от сцената. Смятаме да вземем максимума от това, коетоБългария предлага и дори да посрещнем изгрева там. Всички ни казват, че е многокрасиво", коментира Sergio. На следващата вечер, Kasabian ще трябва дабъдат в Румъния, където имат участие на по-малък фестивал.

ВИП билетите за втория ден са почти разпродадени и така в мрежата запродажба ще останат само стандартни билети на цена от 60 лева. Билетите за целия фестивал SPIRIT of Burgas с хедлайнери Robbie Williams (7 август) и Kasabian (8 август) сана цена от 180 лв. Билети може да закупите в мрежата на Eventim.bg вцялата страна - OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО,билетен център НДК. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7-миавгуст) и VIP трибуни със седящи места.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега