Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Комисията по ревизия на управлението се събра за първо заседание

Комисията по ревизия на управлението се събра за първо заседание

Манолова подчерта, че Комисията ще заседава прозрачно, а заседанията ѝ ще се излъчват онлайн.

Временната комисия по проверка за разходването на средства от Министерския съвет, министерствата, държавните органи, държавни предприятия и дружества с повече от 50 на сто държавно участие през последните 10 години се събра на първо заседание днес. Депутатите приеха вътрешните правила за дейността на комисията и в момента обсъждат приоритетите ѝ. Временната комисия по ревизията е факт.

"Очакванията на българите към Комисията за проверка на управлението на Борисов са огромни. Хората очакват истината за харченето на публичните пари, искат истински, а не имитация на проверки за злоупотреби и нарушения в различни държавни органи и институции”, обясни председателят ѝ Мая Манолова. Тя обясни, че комисията е с обхват около 40 сектора с висок корупционен риск и стотици обекти за проверки.„Това са дружества, държавни органи, организации, различни проекти и сделки за период от 10 години”, добави Манолова.

Към комисията, която се очаква да работи три месеца, вече са постъпили десетки сигнали от различни експерти, граждански и неправителствени организации, обобщи Манолова. По думите ѝ Комисията ще работи, както е записано в Проекта за решение - с документи, по сигнали, като се самосезира по медийни публикации и публична информация, сочеща към данни за корупционен риск. Манолова подчерта, че Комисията ще заседава прозрачно, а заседанията ѝ ще се излъчват онлайн.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега