Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Манолова: Откриваме кампанията в Бургас с амбиция за 2 пъти по-добър резултат /Снимки и видео/

Манолова: Откриваме кампанията в Бургас с амбиция за 2 пъти по-добър резултат /Снимки и видео/

"В следващия парламент ще има мнозинство на промяната, от което "Изправи се БГ! Ние идваме!" ще бъде незаобиколим фактор". Това заяви при старта на кампанията в морския град лидерът на коалицията Мая Манолова.

"Откриваме кампанията в Бургас с амбиция да направим 2 пъти по-добър резултат от предния път. В следващия парламент ще има мнозинство на промяната, от което "Изправи се БГ! Ние идваме!" ще бъде незаобиколим фактор". Това заяви при старта на кампанията в морския град лидерът на коалицията Мая Манолова. 

По думите ѝ статуквото се готви за реванш и опитите за реставрация на старото ще продължат и след парламентарните избори. "В следващия парламент ще има нужда от група като нашата, която има кураж, смелост и опит да се противопостави срещу реставрацията на стария режим. Бяхме наивници, че Борисов ще си тръгне бързо и че ще успеем да изгоним мафията - не е така, затова са толкова важни и предстоящите избори", каза Манолова. 


Тя коментира, че партньори вижда в лицето на "Продължаваме промяната" и "Демократична България", с които ще сключат предизборно споразумение за общо мнозинство след изборите. Българските граждани този път трябва да са спокойни, че ще има правителство, в което предизвикателството е формациите на промяната да имат мнозинство на почтените. 

"Управленската ни програма е в социалния сектор, тъй като ние сме формацията с най-висока социална чувствителност - наше беше предложението за повишаване на майчинството за втората година на 650 лв., за това да има 120 лв на пенсионерите, за преизчисляване на пенсиите. Имаме 31 мерки за подкрепа на българските домакинства, малките и средните фирми, в условия на безпрецедентна енергийна ситуация, икономически срив, фалити на фирми, летяща нагоре инфлация. В нашите мерки влиза и ангажимент на държавата да поеме на 100% повишаването на битовите сметки на българските домакинства - всички увеличения, които ще се случат след 1 януари. Подкрепа за развитие на водния транспорт и пристанищната инфраструктура в Бургас", коментира още Мая Манолова. 


От своя страна лидерът на бургаската структура Живко Табаков коментира, че този път потенциалът на листата е още по-разгърнат. "В листата ни се включиха хора с опит, общински съветници от ОбС Бургас. Чувствам се уверен защото за малкото време в НС успяхме да прокараме две много важни неща за нашия регион. За първи път се създаде подкомисия по туризма, която е от изключителна важност за бизнеса. Знаете, че борбата, която проведохме за увеличаване на средствата на целия туристически бранш - сега през зимата ще окаже своя ефект", коментира той. 

Публикувахте от PoligrafF.net в Неделя, 17 октомври 2021 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега